«Хочемо в Європу». Сучасна Україна та європейський досвід

25 Листопада 2016, 20:20
3128 Джерело: Рівне1

Перший Всеукраїнський науковий форум «Сучасна Україна та європейський досвід» відбувся 23-25 листопада 2016 року в Національному університеті «Острозька академія».

Головною метою проведення форуму було створення наукового та суспільного поля для розв’язання актуальних проблем у нашій державі з урахуванням досвіду країн ЄС.

Учасниками заходу стали студенти 3–6 курсів, які навчаються на спеціальностях «Політологія», «Право», «Економіка», «Соціологія», «Міжнародні відносини», «Культурологія», «Філософія», «Журналістика» або мають відповідний науковий інтерес.

Організація лягла на плечі  громадської організації  «Братство спудеїв Острозької академії» та Інформаційний центр Європейського Союзу Національного університету «Острозька академія».

Форум відбувався впродовж трьох днів. За цей час учасники форуму встигли подискутувати на тему «Україна та перспективи її розвитку», прослухати лекції передових дослідників щодо актуальних проблем сьогодення, переглянули презентація проектів. Кінцевою крапкою форуму стало вручення сертифікатів для учасників заходу.

«Хоч це лише перший крок, але студенти «Острозької академії» рухаються у потрібному напрямку, залишається побажати їм успіхів та досягнення поставлених цілей.», – зауважив заступник голови Братства Спудеїв Тарас Сокол.

Автор: Надія ЛЕВКІВСЬКА

 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024