З дітьми Острога поговорять про сексуальне насильство

08 Листопада 2016, 16:18
4059 Джерело: Fotolia

З нагоди відзначення Європейського дня захисту дітей від сексуальної експлуатації та сексуального насильства для острозьких дітлахів проведуть роз`яснювальні зустрічі.

В Острозі 18 листопада 2016 року будуть проведені інформаційно–профілактичні заходи приурочені до відзначення Європейського дня захисту дітей від сексуальної експлуатації та сексуального насильства, — повідомляє ostroh.rv.ua

Організаторами заходів є Острозький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. До співпраці залучені служба у справах дітей, громадська організація «Центр психологічної допомоги «Аніма» відділ освіти, навчальні заклади міста, відділ з питань молоді та спорту, підлітковий клуб за місцем проживання «Надія», волонтери з числа спудеїв НаУ«ОА» і християнських релігійних організацій міста.

В програмі заходів проведення профілактично-роз’яснювальних бесід, відеолекторіїв, круглих столів, тренінгових, інформаційно-просвітницьких занять, виховних годин на яких висвітлюватимуться питання захисту дітей від сексуальної експлуатації та сексуального насильства.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024