Де заборонено ловити рибу

12 Листопада 2016, 14:04
3382 Джерело: rivneruboohorona.io.ua

Риба йде на зимівлю, у звязку із цим з 1 листопада заборонено ловити рибу у деяких водоймах.

З метою їх риби у водоймах  Управлінням рибоохорони у Рівненській області видано наказ від 25.10.2015 року «Про встановлення заборони вилову водних біоресурсів на зимувальних ямах у водоймах, що знаходяться в зоні діяльності Рівнерибоохорони».

Цим наказом затверджено Перелік зимувальних ям рибогосподарських водних об’єктів Рівненської області, де заборонено промисловий та любительський і спортивний вилов риби з 1 листопада 2016 року і до закінчення зимового періоду. У Острозькому районі забороено рибалити поблизу села Могиляни біля залізничного мосту.

«Закликаємо всіх рибалок-любителів дотримуватись Правил любительського і спортивного рибальства: любительський лов риби в зимовий період (від льодоставу до скресання криги) дозволяється зимовими вудками з блешнею вертикального блесніння з гачком не більше № 10, мормишкою, наживною і живцевою снастями із загальною кількістю гачків на водоймах загального користування не більше п’яти на рибалку. Добова норма вилову риби становить 3 кг. У разі здійснення лову риби на рибозимувальних ямах порушники будуть притягуватись до адмінвідповідальності згідно чинного законодавства,» — зауважує керівництво управління рибоохорони у Рівненскій обл.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024