Що можна дізнатися про людину за її почерком?

02 Листопада 2016, 12:52
3321 Джерело: psichov.net

У середу, 2 листопада, графолог-криміналіст Сергій Гонгало навчить як дізнатися більше про людину, вивчивши її почерк.

Відомо, що почерк в деякій мірі «прив'язаний» до нашої особистості, і тому він відчуває зміни паралельно з нею.

Наприклад, ми всі помічали, як наш почерк змінюється з віком. (Тільки без іронії! І не треба говорити, що у серцем бабусі просто руки трусяться - ось тобі й зміни в почерку!)

На манеру письма впливає настрій, самопочуття, навіть становище людини, займане ним в суспільстві . Особливо це добре помітно, якщо аналізувати почерк одного й того ж людини, просунулися по кар'єрних сходах.

Класичним прикладом тому можуть послужити модифікації почерку Наполеона (їх у нього налічують близько семи), за якими видно злети, перемоги, тріумфи і поразки Наполеона, його стан на острові Святої Олени.

Графологія, або наука про почерк, розкриває індивідуальні особливості людини, які відображаються в певному написанні букв і рядків. Роками вироблявся певний алгоритм у проведенні всебічного аналізу почерку. Відразу слід обмовитися, що ідеальним для аналізу є шматок тексту, написаний на нелінованими аркуші і містить підпис.

У науці про почерк дуже багато особливостей, у ній важлива кожна крапка та кома, про це та про багато іншого розповість викладач Національного університету «Острозька академія» Сергій Гонгало на благодійному майстер-класі «Не таємні таємниці або про що розповідає почерк».


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39