У четвер, 27 жовтня, Острог відвідав Президент України Петро Порошенко

27 Жовтня 2016, 20:31
4288

З нагоди 440 річниці з дня заснування Національного університету «Острозька академія» до Острога завітав Президент України Петро Порошенко.

До міста Президент прилетів на двох гелікоптерах. На вході до університету гаранта зустрічали дві колони студентів, які привітали його театралізованим дійством.

Під час свого півторагодинного перебування в місті Петро Олексійович відкрив першу чергу нового корпусу Острозької академії.Також Президент разом із Віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко, голова Рівненської облдержадміністрації Олексій Муляренко та ректор НУ «Острозька академія» Ігор Пасічник перерізав стрічку перед новою тріумфальною аркою, яка прикрашає в`їзд до університету. 

Деякі студенти та викладачі мали змогу прослухати промову гаранта, у якій він розповів про поїздки за кордон, збільшення мінімальних заробітніх плат та, звичайно, про важливість Національного університету Острозька академія у процесі євроінтеграції.

«З сьогоднішнього дня зроблю все, щоб двері студентів міжнародинх відносин були відкриті у Міністерстві міжнародних справ. Та й взагалом для всіх студентів Національного університету «Острозька академія» у відповідних відомствах» , – сказав Порошенко на зустрічі зі студентами та викладачами університету

Відкриття Президентом тріумфальної арки
Відкриття Президентом тріумфальної арки

Очікування Петра Порошенка
Очікування Петра Порошенка

Приліт гаранта
Приліт гаранта

Театралізоване дійство-привітання Президента в Острозькій академії
Театралізоване дійство-привітання Президента в Острозькій академії


БІЛЬШЕ ФОТО

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром