Студенти вирішать, чи вийти в прокат фільму «Острог: в тіні історії»

18 Жовтня 2016, 16:42
2665 Джерело: http://shadow.oa.edu.ua/

Навесні розпочалися зйомки фільму «Острог: в тіні історії». Але перед самою прем`єрою доля фільму опинилася під загрозою.

Прем`єра фільму була запланована на 13 жовтня, але за декілька днів до неї режисер фільму Андрій Малюській повідомив, що вона скасовується.

Причиною цього стала кінцева цитата фільму. Ректор університету Ігор Пасічник вважає, що вона має сепаратистське забарвлення та її варто вирізати з кінострічки, а авторський колектив стверджує, що без цієї фрази фільм втратит ключ до розуміння. 

У зв'язку з цим, Ігор Пасічник вирішив дати змогу прийняти рішення студентам. Незабаром відбудеться допрем`єрний показ, на який будуть запрошені студенти 3-4 курсів. Після нього проведуть опитування, яке і вирішить долю фільму. Якщо студенти вважатимуть, що у фільм  вдалий та у ньому все висвітлено правильно та достовірно, тоді «Острог: в тіні історії» піде в прокат та стане доступним для всезагального перегляду.  

Нагадаємо, що фільм «Острог: в тіні історії» належить Національному університетут «Острозька академія», хоча автором сценарію є режисер фільму Андрій Малюській.

 

Коментарі
14 Листопада 2016, 16:35
У вас що мавпи працюють в редакції? Перевірили хоча б інформацію, перед тим як публікувати.
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024